Kwekerswebshop

*
*

U bent niet ingelogd. Kies één van onderstaande opties.

Inloggen Account aanmaken Doorgaan zonder account

wij steunen de volgende goede doelen:

Welkom op de website van Witte Molen

 
 

 

Met al meer dan 250 jaar ervaring produceert Witte Molen de beste kwaliteit producten voor uw vogels, duiven, konijnen en knaagdieren. Witte Molen heeft voor alle soorten dieren speciaal samengestelde producten.


Zo produceert Witte Molen voor konijnen en knaagdieren onder andere konijnenvoer, caviavoer en hamstervoer. Maar ook voor muizen, ratten en chinchilla’s heeft Witte Molen met zorg samengestelde producten.
 

Voor vogels heeft Witte Molen niet alleen speciale samenstellingen voor papegaaien, parkieten, grote parkieten en kanaries, maar ook voor exoten, agaporniden, wildzangvogels en volièrevogels.


Witte Molen innovatieve fabrikant voor konijnenvoer, knaagdierenvoer en vogelvoer levering aan distributeur (nationaal en internationaal), dierenwinkel en dierenspeciaalzaak. 


Het Kwekersnetwerk - nu met nieuwe artikelen om te lezen!

Bent u een professioneel kweker of heeft u vogels puur als hobby? Of vindt u de vogelliefhebberij gewoon erg leuk en interessant? Meld u dan aan op het Witte Molen Kwekersnetwerk en vindt daar foto's, artikelen, links of stel een vraag aan de expert kweker Wout van Gils! Aanmelden kan links bovenin het menu, of door op deze link te klikken.